Monday, 13 July 2009

1 month

ha kalau nak tau ni la first time aku mandikan ranea setelah die berusia 30 hari. b4 ni mama @ nenek ranea yg mandi kan die :)

pandai jugak la kan bonda mandikan ranea...buat2 pandai la walaupun bonda takut licin tu ..

hehehe die tgk camera :)

bonda massage ranea k. bia die sedap badan. ranea ni urut la die berape lame pun tak pe die suke kalau org belek2 bdan die hehehe:)mengade btl





hahahaha bonda die calit2 muke ranea ngn bedak hehehe :)

lepas mandi msti lapa nak syusyu lagi ...

Foto Shoot Lagi

Hehe sian anak bonda kan, ni baba die punye keje la ni abis hairband tu ditariknye smpi ke bwh :)

sian anak bonde kan kulit die mengelupas

bonde ngn ranea






menguap je die



mcm2 gaye anak bonde ni buat kan...pandai la die pose
Dah abis dah hihi baba dah penat....

Kawan ranea dtg :)


Tengok mereka berdua tu :) anak sepupu dtg dari lumut sape yeh name penuh baby tu die mstu 2 bulan 2 hari. panggil eisya je. tak silap name die batrisya irish.ranea bonda tak ingt la tapi msh dlm pantang lagi la :)

hidung tembang2

eisya rambut mcm boy. terpacak2 hehe putih die :)

Gamba Dalam Pantang


Tengok la ranea dlm hari gelap sungguh hihi:) botol susu pun dah same besa ngn kepale bonda tgk :) kulit menggelupas...tak pe la syg kejap je nnti mesti elok tau :)

ala tian die kulit mengelupas yeh cayang :)

ini lah kaki ranea :P

Foto Shoot Dalam Pantang







Baba oh baba ranea tau la baba suke tangkap gamba smpi gama ranea muke kedut2 pun baba tangkap :) tak pe la syg ni smue kan kenangan tuk ranea jugak :) nnti bile ranea besa ranea tgk balik gamba2 yang baba tgkp tau...

Lahir Lah Ranea Safiya


Selepas dilahirkan, ini lah die Ranea Safiya
Gamba mmg tak cun sebab tangkap pakai HP je mase ni. Tengok baba tdo kat lantai je :) sian baba.