Monday, 5 April 2010

NEA AT BURGER KING





Weekend time baba ni mengidam pulak Burger King..So bwk la si cotet ni pegi sekali...duk umah je pun bosan jugak...elok baik je anak bonda duduk kat baby chair, tak kacau langsung bonda n baba makan. cume bagi die pegang fries diam la die...makan dengan nikmatnye...

♥bonda♥baba♥nea

RANEA WITH NEW HAT (its frm Bandung)




Mase ni rumah sgt bersepah2 so abaikan situasi bahagian belakang nea :) Almaklum la kan, ms ni baru je balik dr bandung..tu yang tak sempat nak mengemas lagi. Baba pun dah pengsan..tak de sape nak tolong kemas. so biakan dulu la 2, 3 hari baru la bonda kemas bile penat dah hilang hihihi..punye la pemalas...hat ni bonda n baba beli mase pergi bandung tu...dah mcm boy bonda tgk anak bonda ni..

NEA LEARN WITH THOMAS

Bila nea pegang buku Thomas ni , tgk mcm ni la aksi nea .. siap main cak-cak ngn bonda hehehe.. Nea nak learn ke nak main cak-cak ni syg...ape pun bonda doakan supaya nea jadi anak yang rajin membaca tau syg....