Tuesday, 1 September 2009

BERBUKA PUASA @ NAILIS



sampai2 je nea tido je :) bagus mcm tau2 je bonda nak bebuka :)

hah tgk tu nea megantuk lagi.....besyanye mulut

nea suke tgk lampu kat atas2 tu :) wah tok wan pun ade :)

baba ngn nea kejap je dah besa pun anak bonda :)


mate tu tgk je makanan. msti dah tak saba2 nak mamam kan :) tunggu yeh nea, bile nea dah 6month nnti bonda bg mamam tau:) dah tak lame dah...




tok wan nea
baba nea
ummuah sygnye anak bonda. nea lah satu2nye buah ati bonda :)

ni la sponsor we all berbuka kat situ sbb die dapat first gaji keje baru hehehe:) tq mak ngah
lain kali selalu2 la belaja lagi tau :)


OK la yeh. dah abis pun load gamba nnti load lagi :)
tq sbb free tgk blog nea :)

RANEA DAH PANDAI MENIARAP :)






hehehe anak bonda nie dah pandai meniarap. alhamdulillah :)
bonda syg nea sgt2...
baju tu auntie anna die bg :) tq auntie anna nnti beli kan lagi hahaha:)

Pe'el baru Ranea






Ini la pe'el baru anak dara aku, sejak 2 menjak ni die mengade2 suke sgt nak stroller dalam rumah. kadang2 sampai tertido2 dlm tu:) tapi tak pe la senang jugak bonda die tolak pusing2 dalam umah lepas tu tido la ranea hehehe senang...