Thursday, 16 July 2009

Wedding K. Win, Cukur Jambul Fir, Jalan Umah Azizol n Umah Ipah

Tu lah gamba pengantin k.win + Man, Tahniah :)
Dalam perjalan ke P.D ranea tdo je, siap tangan begitu heheh cute sbb tu bonda tangkap gamba ni :) mcm org tua je die tido :) kepala teleng plak tu hehehe :)
Pas g kenduri anak buah akma, td aku pg ke Port Dickson plak :) ade wedding + cukur jambul Ammar Firash cousin punye anak buah la kirenye.
Tapi tak sempat pun tgk cukur jambul tu dah habis dah smue :)

Tengok si ranea ni elok je klu dokong die diam la yeh :)


Kat atas ni la Ammar Firash :) Kawan ranea la nanti :)





Lepas g wedding tu singgah la kejap umh kwn lama si azizol, tapi tak tangkap gamba die pun terlupe..ni je ade gamba jero azizol muhammad harraz :)


Pastu baba rajin plak berjalan singgah lagi umh member si ipah :) hehe tapi tak tgkap pulak umah die ngn die nye..nnti la lain kali tgkp k :) ok lah tu sahaje :)

Pegi Kenduri Aqiqah Anak Buah K.Akma

Tq yeh sbb invite kiteorg, and capturekan pic2 ni ayin :)

Hehehe sampai dpertengahan waktu org tdh marhaban :) Tengok ranea elok plak diam

Ranea ngn bonda :) silau la tu mate kecik je hehe:)
Ngan awek arab ke anak bonde tu hehehe:) with auntie akma :)

Jalan2 Kat Bukit Tinggi

Perjalanku ke Bukit Tinggi. Yg ni bukan terrancang tau ni tak dirancang :) bapak mertua aku ajak jalan2 so kiteorg pilih la bukit tinggi tak juah sgt dari umh. so pegi je la.....jom layan gamba2 kt bwh :)

ha dah smpi pun :) spnjg perjalan kt situ ranea tido je. tak bangun2. nak tgkp gamba pun tak dpt la dukung2 die...so tolak je la :)




hehehe sian ank bonda ni kena tinggal tengah jalan...



posing je lah dah org nak tgkp gamba :) ranea tak nmpk pun :) bonda die je yg nmpk sebab beso hehehe:)















ha, kat bwh ni gamba kawin kiteorg ms tu buat outdoor kat bkt tinggi jugak so teringat la kenangan silam :) rindu sgt that moment....kali ni pegi dah bwk ranea pulak :)







ha ni gamba ms kawin dulu...bonda + baba...


now bonda dtg bwk ranea pulak :) love u sayang




Dah abis...hehehe:)

Majlis Aqiqah dan Cukur Jambul Ranea

Ini lah die ruang dalam rumah ranea mcm nak kawin je hehehe:) teringat ms bonda nak kawin die bz die same je ngn kenduri ni :)





Goodie bag tuk para tetamu...

Ranea like baba kan :)




baik anak bonde sepanjang majlis die tido..nasib la tak nangis bonda pun doa mcm tu :)

alatan cukur jambul
kat bwh ni kek yg di sponsor khas dari mama ranea (pn. rina) kalau ade yang nak tempah boleh la ke blog die http://orchidgalleria.blogspot.com/ mcm2 ade tau....
mereka banyak tolong tau !!! hehehe :) tq









































kenangan ngn kump. an-nur marhaban. geng2 nenek ranea la ni..nenek ranea baru je join this club hehehe:) semangat die pun marhaban sekali :) tq mama bwk geng...


pic with adik ipar mak shu ranea :)