Thursday, 16 July 2009

Majlis Aqiqah dan Cukur Jambul Ranea

Ini lah die ruang dalam rumah ranea mcm nak kawin je hehehe:) teringat ms bonda nak kawin die bz die same je ngn kenduri ni :)





Goodie bag tuk para tetamu...

Ranea like baba kan :)




baik anak bonde sepanjang majlis die tido..nasib la tak nangis bonda pun doa mcm tu :)

alatan cukur jambul
kat bwh ni kek yg di sponsor khas dari mama ranea (pn. rina) kalau ade yang nak tempah boleh la ke blog die http://orchidgalleria.blogspot.com/ mcm2 ade tau....
mereka banyak tolong tau !!! hehehe :) tq









































kenangan ngn kump. an-nur marhaban. geng2 nenek ranea la ni..nenek ranea baru je join this club hehehe:) semangat die pun marhaban sekali :) tq mama bwk geng...


pic with adik ipar mak shu ranea :)




No comments:

Post a Comment