Thursday, 16 July 2009

Jalan2 Kat Bukit Tinggi

Perjalanku ke Bukit Tinggi. Yg ni bukan terrancang tau ni tak dirancang :) bapak mertua aku ajak jalan2 so kiteorg pilih la bukit tinggi tak juah sgt dari umh. so pegi je la.....jom layan gamba2 kt bwh :)

ha dah smpi pun :) spnjg perjalan kt situ ranea tido je. tak bangun2. nak tgkp gamba pun tak dpt la dukung2 die...so tolak je la :)




hehehe sian ank bonda ni kena tinggal tengah jalan...



posing je lah dah org nak tgkp gamba :) ranea tak nmpk pun :) bonda die je yg nmpk sebab beso hehehe:)















ha, kat bwh ni gamba kawin kiteorg ms tu buat outdoor kat bkt tinggi jugak so teringat la kenangan silam :) rindu sgt that moment....kali ni pegi dah bwk ranea pulak :)







ha ni gamba ms kawin dulu...bonda + baba...


now bonda dtg bwk ranea pulak :) love u sayang




Dah abis...hehehe:)

No comments:

Post a Comment