Wednesday, 9 December 2009

SOSIAL TIME :)

This ranea ms nak pegi besday frend die zara :)
syg, baju dah ladies, kaki tu tolong la jgn kangkang :P
we all in white :)

Very happening party


Takut ke syg ngn bro badut tu :)




with mummy zara :) thnks for invite, u look beautie that nite hihi:)




after going party we going to karoke at wangsa walk :) nea pun karoke same :) smpi 2 am hihihi

WE @ PANGKOR ISLAND

Atas bot yg sgt bahang panas terik :( tak tahan so bonda pun ape la buka je baju die bia cool hehehe




Muke nea mcm bb boy la syg, bile la nak tumbuh rambut ni syg..baru la nmpk mcm gurl


Wah ranea mandi laut siap jilat2 air tu..msti die pelik knpe masin sgt air tu hehehehe :) abis sunburn anak bonda :) dah la mmg gelap lagi gelap la die hehehe


Semua kami2 kena tanam hidup2

Percutian yang tak kan boleh we all lupekan :) sgt happy being together. ranea pun sgt happy wlpn mybe die letih skit sbb cuace kat pangkor sgt panas :) ape pun we all sgt enjoy....