Sunday, 16 January 2011

Nea so gedik

Lamenye bonda tak update kan actually broadband bonda agak lembab haritu now baba dgn baik hati dah change kan pakai wireless kat rumah so bonda sgt la suke hati sekarang nak load pun laju je haha... Tq my baba. Now boleh la selalu hupdate blog insyaallah hehehe


Pic kat atas ni mummy myra belikan from bali, bonda kirim mcm ni smpi 3 pasang n mummy bg nea sepasang tq mummy;) tu la tgkp gamba ni nk tnjuk mummy gamba gedik nea pakai dress. Next time outting sama mummy myra boleh suh scha pakai baju same....