Monday, 26 October 2009

DURIAN OH DURIAN :P



rumah hantu, hahahaha...ms lalu kat depan rumah ni sgt mengerun kan..sgt takut...misteri nusantara.

ni gamba aku naik bike opah shah, hahaha abis bike opah aku lanyak rosak la...

kna ngn aku dah mcm org lamo2

ni gamba dekat tepi sungai, best tu buat shoot kat situ..mentang2 la anak tggl umh so bonda die pun melangkah panjang la.
sedapnye makan langsat....shah petik terus mkn fresh2..best
hahahaha pasangan yg tak sedar anak2 mereka sedang tidur kat dalam umh tu hehehe:)
siap berposing sakan...
lihat la pokok durian ni buat aku geram je ..rase nak pegi lagi..





pemandangan sekitar di rumah shah di kampung gajah perak, sangat seronok pergi kat umh opah shah ni bnyk sgt aku mkn durian, tapi tu la...tak tangkap pulak gamba dengan opah...apepun aku nak pegi lagi rasenye klu ade peluang :)
sori gamba nea tak de...sbb die tdo :) gamba bonda die je yg bnyk...hihi