Wednesday, 5 May 2010

INVITATION FOR MAJLIS CUKUR JAMBUL N AQIQAH ADAM & BATRISYA :) TQ

Nea bergamba dpn pelamin batrisya :P
Ini adam anak kawan bonda....Adam masih dalam hari...he so cute..

Ni pic adam dengan ibunya...ops sori kalau salah :)


Samapi je depan umh adam, nea tdo so bonda tak nak kacau bonda pun put la nea inside stroller , panas2 terik tu nea boleh tdo dengan coolnye hehe..

Tengo la si ranea ni, pantang tgk baby atau kwn2 sebaya die sure nak berkenalan n say hello. kdg2 bukan say hello je pakej sekali ngn korek mate or hidung hahaha...nea nea..

Setibanye kat umh batrisya pula....kwn kolej bonda...tgk nea pandai die berkawan hehehe :)

Alamak gamba ni mase kat umh adam td. ape la bonda ni tak ikut turutan..tgk la nea sekarang dah besa kan..



Ini la kawan Ranea...Batrisya :)

Nea dgn officemate bonda kat f1 dahulu kala...jmpa kat situ kebetulan liza ni kwn kepada kawan bonda:) die ask nea to call her mak bunga hahaha:)

Pelamin yg sgt sweet :)

Nea + Batrisya dikelilingi dayang2 mak org hehehe :)
Nea u dah besar syg :) bonda sgt sygkan nea


Aksi nea kiss baby batrisya :) kiut miut mereka ni




Bonda tanye nea lizard tu yang die tunjuk ats....gud gurl darling

dah start nak marah...

hehehe tak malu nampak gigi die....





Erm tu la die aksi nea yg akan menjangkau usia 1 tahun pd 7/5 ini, ape pun majlis hari jadi nea is on 7/6 yeh kwn2....mcm2 dah pandai kecuali jalan :) gigi pun baru 4 batang tumbuh...hehehe:) pada silent reader/follower blog nea tq yeh sb sudi singgah:)

will update again soon :)