Tuesday, 2 February 2010

MR HUSBAND 26TH BIRTHDAY @ VICTORIA STATION :)

Semalam 2 February 2010 besday baba nea yang ke 26 tahun dah tua dah :) so bonda blanja la makan kat victoria station, siap ade kezutan besday song tuk baba (hope u like it syg) so jom kite layan gamba2 di tempat kejadian hihihi :)

Mak Shu nea pun ade :) tq mak shu for joining us celebrate abg long besday :)

Nea tgk kek tu mcm nak mamam je ....

Ni lah die budak yg tak tau duduk diam sekarang.... nak ke sane la kesini la...boleh kurus bonda tau nea klu nea selalu mcm ni hehehe :)

my fav sparkling dark grape and white grape ....



Diantara menu yang we all order...

Sengih2 anak bonda sorg ni....

Bonda ni makan je patut la gemuk....

Ok dah abis. Selamat hari Jadi baba..Semoga menjadi suami n baba yang baik untuk bonda n nea...semoga panjang umur murah rezeki..amin..................
Tq to mak shu yg bg present Tee Paul Smith
From bonda baba dapat something frm Quik Silver (hope u like it syg) tu je yang termampu :)

SUPER BRAVO MY LANGKAWI TRIP

we choose LANGKAWI for our trip kali ni :) mmg world la percutian kali ni. tapi jgn trperanjat tau bonda tak wear tudung it bcoz bonda nak ke pulau2 so tudung terbang buat seketika huhu :)

Baik je anak bonda duk dlm stroller....gud gurl
Dah pandai tak tau duk diam , bising je die tau. naik pening kepala bonda...
Ya robbi anak bonda dah ten abis dah , sunburn smpi hitam legam hahaha. ni gamba nea dlm boat, siap ade kakak tembam ni kwn die...heheheeh cute...

see see anak sape la tu bukan main die swim yeh





santai bangat ya kamu....


ni la rupenye kami dlm pool hehehehe dah mcm dugung :P anyway sgt2 mencabar take pic inside water...





ms nak ke island hoping with uncle azizi

lini, echa, azizi me and ranea
wah bonda n baba sakan smpi nea tah mane dicampaknye...

Anak baba la tu yeh konon2....

sgt gemuk.....................



smpi kat pulau beras basah, nea pun dah sleep, die pantang naik boat, angin kan sedap je die pun ape lagi sleep la...

bonda nea pose ngn uncle azizi

see see nea sleep atas pasir pantai yg sangat halus mcm debu, siannye anak bonda, lupe la nak bwk tikar...
baba sgt baik bg bonda chan mandi dulu. die jage nea :)

aku lah terpaling gemuk..............

ni lah kami :)


susahnye bonda nak lompat sbb bonda kan berat hehehehe....



excitednye nea....
uncle azizi , bonda n auntie chacha :)

gamba ni kat pulau dayang bunting :) nea pun mandi .... die fav mandi ni....

Ok dah tamat.....lain kali bonda load lagi k. maklum la bonda sgt2 la malas nak upload blog ni. so klu rajin insyaallah :)so jmpe lagi lain kali...
tq ye sbb sudi visit blog nea:) love u all