Wednesday, 21 April 2010

FIRST TIME DI TAG (MCM KLAKA JE)

Jangan pelik tau ngn entry kali ini,
sebenarnye tak penah pun kena Tag2 mcm ni,
Ape pun tq kat http://www.mummyar.blogspot.com/ sbb sudi mengTAG bonda :)

Kena buat mcm ni :-

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friends to do the same.

Akhirnye lepas bonda cek2 fail dlm lappy semalam ini lah gambarnye..agak malu nak post dlm blog ni tapi dah tu syaratnye bonda ikut je la..tapi dlm hati ni sgt lah malu :P

Story : This pic is taken at Bukit Tinggi mase 2 years ago. Shoot for outdoor.
Saat paling seronok ms ni buat bonda...bukan selalu kan nak buat outdoor mcm ni :) lagi2 baru2 lepas kawin ms ni mmg la tersangat best...tu je la kot yang bonda boleh share mummyar.


TQ sbb sudi TAG bonda .
Nasib la syaratnye tak banyak suh letak gamba kan :)
This the one in that...nasib2.

:


:

:

:


SHY...huhu

So sekarang 8 blog yang di TAG oleh bonda adalah :)

1. MEAMYRA BLOG
2. RIZANAZIEM BLOG
3. MAMABABAHWORLD BLOG
4. BYZURA RAZALI'S BLOG
5. ZAMANFADD BLOG
6. NON-PERPECTMOTHER BLOG
7. KASIHALEEYA BLOG
8. MOMMYDADDYYICCA BLOG

Just TAG U my friend :) Kalau free2 buat la k..Klu tak pun tak pe :)

TQ ALL <3