Thursday, 1 July 2010

Birthday Party Nea :)

Hi all, baru bonda sempat nak upload pic besday nea ni :)fuh punye la lame bonda peram kan nea huhuu:) nea now dah setahun sebulan pun :) tahniah to my ranea sbb dah boleh berdiri diatas kaki sendiri hehehe mean dah blh jalan.....good gurl mmg saat ni bonda tggu...its was about party nea yg telah pun selamat n berjalan lancar. tq to all yg hadir n yg tak hadir pun tak pe we faham msg2 punye prob its ok :)

This is nea 1st besday cake- its black n pink....yummy



This is award to those yg hadir bring cute baby, bonda hargai semua tu dgn award yg tak seberape ni :) hope all happy...

Nea n keira

Bonda wit my nea



Baba n my nea...bonda love this pic..thanks to makchu....

All this goodies tuk senua tetamu yg hadir pd malam tu :) sane sini printed muka nea hihihi

Ini la awardnye....


Nea with uncle ajiji

Tq to all are coming....best sbb nmpak theme yg bonda sgt suke itu :)

tq to this celebrity...anisa , mazin n heronya asyraaf..yg sudi dtg ke party nea mlm tu...
Nea say PENAT LA BONDA hihihihi

we ar singing "Allah selamat kan kamu... Allah selamat kan Kamu, Allah selamat kan Ranea Safiya, Allah Selamat kan Kamu"..........




nea dlm kerimasan...huhuhu siannye
Nenek nea sakan suh clown tu buatkan nea belon banyk2 hehehe :) tq clown

cutting cake...

Wah nasib ade kenangan ngn banner nea ni kan syg, credit to mommy myra a.k.a mommy zara yg give bnyk diskon to this banner..syg mommy...

Kwn2 ku yg hadir tq semua.....very appriciate it darling


Cake in the dark




Ammar Firash hensem boy..sepupu nea yg tombam :)




don say baba silat ok...it the situation baba nak hadang angin dr tiup that candle :) hahaha



Tq makchu nea for this all beautiful pic....love it too much..its make memory for us







Ok finish ..... klu ade nea sure die show die punye tangan bile kite ckp finishhhh....hehehe so cute my dear. Selamat hari Jadi syg ku Ranea yg ke Setahun, bonda baba n semua family sygkan nea...nea jd anak yg baik n solehah tau. rajin belajar n dengar ckp bonda n baba :)
Doakan nea menjadi anak yg solehah dah dilindungi Allah S.W.T ye ...InsyaAllah.Aminnnn

Nea @ Asyraaf 1 Birthday Party

Hai kwn2 semua maafkan kami yeh sbb dah lame sgt tak berblog ni..... bertahun rasenye tak mengupload hehehe :) Kalau nak tau bonda baru je change tempat keje, so agak bz skit la hehehe. Ok jom kite layan gamba2 ms kat besday 1 year asyraaf. Anak kepada anisa n mazin sehati berdansa :) we very enjoy your party darling...tq for ur invitation...

See muke nea menggeletis. heheh nea wear dress ikut theme black n white....


ini la die si hensem boy asyraaf :) besday boy



with anisa :)




See u again :) klu tak bz , internet laju bonda mmg rajin je nak load gamba..klu slow tu yg agak kemalasan hehehe :)