Wednesday, 14 October 2009

WESTERN TIME :)


Anak bonda baik sgt duduk dlm kete :) good gurl. lps melawat fir baba g jmpe kwn die kat PJ kejap then baba nak mkn western food plak so we all try mkn kat Steak House dekat Selayang Mall sedap jugak boleh tahan. Sian nea tgk je, mcm terliur2 die nak mkn. Nnti nea besa bonda bg mamam k :)




siannye nea kena bubuh atas meje makan.

sy syg kamoo berdua yg kat ats ni syg sgt2 smpi bile2. tq baba sbb jadi baba yg sgt baik utk ranea. ranea jgn nakal2 k. jd anak yg baik tuk bonda n baba ye syg :)





Sedapnyeeeeee....dlm ayam ade cheezyyyy
so tq :) jmpe lagi next time k.

VISIT AMMAR FIRASH




Jeng...Jeng...Jeng mcm bf & gf je bonda tgk tapi dorg ni kire 2 pupu la :) Belum sempat2 nak beraya umh abg mie ngn k. aida, smlm baru la sempat singgah. duit raya fir pun baru nak bg semalam. Ranea 5 bulan ammar firash 4 bulan tapi fir lagi debok, geram sgt tgk die bnyk isi hehehe :) lagi2 fir baru cukur rambut die lagi la nmpk tombam. Dorg ni mcm kwn baik tgk la aksi dorg tu...nnti dah besa msti segan2 tgk pic ni :)
p/s : Jadi anak yg baik ye syg, dengar cakap mummy n bonda k.
LOVE BOTH OF U DEAR