Wednesday, 14 October 2009

WESTERN TIME :)


Anak bonda baik sgt duduk dlm kete :) good gurl. lps melawat fir baba g jmpe kwn die kat PJ kejap then baba nak mkn western food plak so we all try mkn kat Steak House dekat Selayang Mall sedap jugak boleh tahan. Sian nea tgk je, mcm terliur2 die nak mkn. Nnti nea besa bonda bg mamam k :)




siannye nea kena bubuh atas meje makan.

sy syg kamoo berdua yg kat ats ni syg sgt2 smpi bile2. tq baba sbb jadi baba yg sgt baik utk ranea. ranea jgn nakal2 k. jd anak yg baik tuk bonda n baba ye syg :)





Sedapnyeeeeee....dlm ayam ade cheezyyyy
so tq :) jmpe lagi next time k.

2 comments:

  1. nea comel, nea comel..... nak culik leh tak? hehee!!!

    ReplyDelete
  2. ch@ tq tq tq cute ke hahaha tq auntie. tapi bonda ckp jgn la smpi culik nea nnti sian bonda tak de kawan hihih

    ReplyDelete