Sunday, 11 April 2010

CELEBRATION 1ST BIRTHDAY SARA :)

Ni lah gaya anak2 bonda , ummi and ibu :)

Nea (11 month) Ajeem (9 Month) Sara (12 mOnth) Masing2 Beza sebulan ....

Ni la mereka :) sempat jugak snap pic mereka bertiga.. nea kangkang yeh syg..ajeem pulak tgk ape lah tu..sara ermm mcm biase la die rilex je....tak senyum tak ape...hehehe



Cewahhh pandai sara n nea main bersame2 hehehe ....

Ya Allah serabutnye si nea bonda ni.....





Baba ♥ Nea so much


Bonda pun ♥ nea sgt2



Masing2 bz melayan anak2 hehehe ....


Ni para2 ibunda pun nak bergamba jugak :P Ape pun tq Kak ira sbb sudi invited el ke majlis ni :) Walaupun agak susah nak cari umah..at last smpi jugak huhuhu....Selamat Hari Jadi Qaisara 1 year. Happy dapat jumpe sara....♥ u

MAK NGAH NEA ENGAGEMENT



Mase ni we 1 family meraikan majlis pertunangan mak ngah nea die melaka :) ape pun bonda , baba n nea wish u semoga berkekalan mak ngah :)

NEA . SCHA . AWAL ASHARI @ IKEA


Mase ni dekat Ikea, bonda nak cari barang sikit. Jalan2 terjumpe scha & awal :) so bonda pun ajak dorg bergamba :P awal kate kat nea " wah panjangnye bulu mate".... scha pulak kete "cute

Ni aksi nea bile dah balik umah..ni la pulak fesyen terbaru, nea suke menonggeng2 hehehe
ni hobi ke dua die...suke main bwh meja :) ish2


Ni la gamba nea bersame atoknye...cucu kesayangan atok hihi
Ni nanny nea.... kadang2 nea sampai lupe bonda bile kak taty ni leka melayan die main....