Tuesday, 13 October 2009

NEA BILA DAH TAK SABA NAK MAMAM




Ni la muka anak bonda kalau dah lapa, bonda half naked kan die
kalau tak abis la baju die koto. tengok la tuh tak saba2 nak tggu nestum die hehehe. buat pengetahuan korang ranea ni mkn pada umor 5 bulan ni pun disebabkan nenen n onyang die bising2 kate kononnye anak aku ni dah lapa sgt, malas nak dengar lagi aku pun bg je la mkn, sbb klu ikut suggestion doc baby elok mkn umur 6 bulan, but aku dah tnye ngn doc die kate its ok if 4 month and up so ok la. nea pun mamam la :)