Tuesday, 2 March 2010

NYAMUK OH NYAMUK ~ KNPE LA GIGIT NEA....

Turun je dari kereta aku terperanjat tgk nea kenape merah2 kat sebelah pipi die, kesiannye nea kena gigit nyamuk...jahat btl la nyamuk tu, mybe kena gigit time tido kat bilik nenek die after aku hantar nak ke office :( siannye nea...

Nea dah besa sekarang, boleh papah2 katil n berdiri tak saba bonda nak tggu nea boleh jalan sayang :)
Nea kulit die very sensitive. Nyamuk gigit sikit tepi die punya tanda parah n sgt teruk...

Garangnye muke... hihi

Tengok tu die nak menangis nak keluar frm her cot. Hehe...tggu kejap sayang bonda nak snap...

Topi ni actually bonda nak try untuk bonda buat ms birthday party nea nnti :) so nak tgk la size ngam tak bukan ape klu bonda beli yg dah siap tema die sure tak same dgn ape yg bonda nak, so we need to make handmade....hehehe tggu bulan May nnti k (Nea's birthday party)


Ok tu sahaje, sj nak share pic nea kena gigit nyamuk. Safe ur kid frm mosquito jahat tu k :)
Bye....

NAK KENALKAN NEA WHERE IS TIGER, ELEPHANT :) WE @ ZOO NEGARA

Mase ni we all g zoo dengan my officemate, ms tu mcm syok nak pegi zoo tapi akhirnye u all tau tak tak la best sgt sbb penat nak jalan hehehe dulu mase bonda kecik2 mcm seronok je rupenye begitu la rasenye...ms kecik pegi mane2 smue mcm best je...tapi dah tua2 ni mmg tak best hihi


nea ni gajah ...


nea ni tiger.....
nea ni la turtle... selalu nea nyanyi je kan lagu tapi tak kenal mcm ne rupe...

ni buaya sayang :)
hehehe busyuk la keldai ni

baba ajar, ni belalai gajah syg...

fuh sungguh panas cuace skrg, nea pulak dah tdo..boleh pulak die tido panas2 ni...but baba dah pasangkan fan kat stroller :) mcm mane ni nea tido pulak...msti mcm tu tau..tido tido tido...



tgk dah tido...zirafah nak jumpe nea la syg....ok la we all pun dah nak balik...bye2 smue :)