Tuesday, 2 March 2010

NAK KENALKAN NEA WHERE IS TIGER, ELEPHANT :) WE @ ZOO NEGARA

Mase ni we all g zoo dengan my officemate, ms tu mcm syok nak pegi zoo tapi akhirnye u all tau tak tak la best sgt sbb penat nak jalan hehehe dulu mase bonda kecik2 mcm seronok je rupenye begitu la rasenye...ms kecik pegi mane2 smue mcm best je...tapi dah tua2 ni mmg tak best hihi


nea ni gajah ...


nea ni tiger.....
nea ni la turtle... selalu nea nyanyi je kan lagu tapi tak kenal mcm ne rupe...

ni buaya sayang :)
hehehe busyuk la keldai ni

baba ajar, ni belalai gajah syg...

fuh sungguh panas cuace skrg, nea pulak dah tdo..boleh pulak die tido panas2 ni...but baba dah pasangkan fan kat stroller :) mcm mane ni nea tido pulak...msti mcm tu tau..tido tido tido...



tgk dah tido...zirafah nak jumpe nea la syg....ok la we all pun dah nak balik...bye2 smue :)

No comments:

Post a Comment