Tuesday, 2 March 2010

NYAMUK OH NYAMUK ~ KNPE LA GIGIT NEA....

Turun je dari kereta aku terperanjat tgk nea kenape merah2 kat sebelah pipi die, kesiannye nea kena gigit nyamuk...jahat btl la nyamuk tu, mybe kena gigit time tido kat bilik nenek die after aku hantar nak ke office :( siannye nea...

Nea dah besa sekarang, boleh papah2 katil n berdiri tak saba bonda nak tggu nea boleh jalan sayang :)
Nea kulit die very sensitive. Nyamuk gigit sikit tepi die punya tanda parah n sgt teruk...

Garangnye muke... hihi

Tengok tu die nak menangis nak keluar frm her cot. Hehe...tggu kejap sayang bonda nak snap...

Topi ni actually bonda nak try untuk bonda buat ms birthday party nea nnti :) so nak tgk la size ngam tak bukan ape klu bonda beli yg dah siap tema die sure tak same dgn ape yg bonda nak, so we need to make handmade....hehehe tggu bulan May nnti k (Nea's birthday party)


Ok tu sahaje, sj nak share pic nea kena gigit nyamuk. Safe ur kid frm mosquito jahat tu k :)
Bye....

6 comments:

  1. MasyaAllah... Nea sayang, dah mcm kene dera dah muka dia. kene dera ngan nyamuk eh.. sian anak angkat mommy neh... (bonda boley eh.. nea anak angkat mommy taw) hehe ;)..

    bonda, rompers nea sgt cantik. nk jugak. beli mane.. hehe

    ReplyDelete
  2. ya Allah.kesiannya muka dia.nyamuk tu no mercy langsung.geram tu dgn pipi2 tembam tu bonda...

    ReplyDelete
  3. myra : tu la myra sedih bonda tgk ranea mcm tu, terperanjat, nak salahkan nenek die pun tak boleh, sbb nyamuk tu dah bite pun :) ape la u ni myra msti la boleh ( nea anak angkat u ) so jgn lupe belikan romper hard rock bali nnti hihi ) nea lucky ade mommy angkat mcm u.
    romper nea tu ala mn nak cari lagi yeh tak boleh cari dah i dapat dari singapore la hehe :) klu ade mcm tu lagi i belikan zara k :)

    sara : hehehe tu la sangat teruk i bengang sgt sara hehehe. mybe la sbb die tgk pipi nea loyot sgt hehehe

    ReplyDelete
  4. Babe, teruknya kalau nyamuk geget boleh jd cmnie ker kat Nea? siannya... besar2 plak tuh..kenapakai repellent selalu.. kan?kdg2 pasang ubat nyamuk tue pun tak ok...

    ReplyDelete
  5. ya Allah,mcm kes dera.dera oleh en.nyamuk rupanya!i curse u nyamuk,masuk penjara ;p

    ReplyDelete
  6. AMIE : HAAH AMIE NEA MMG TERUK KLU KENA GIGIT NYAMUK MCM TU LA, SIKIT PUN JADI BESAR MCM TU HIHI SIAN DIE :) KEEP UR DAUGHTER FRM NYAMUK TAU....

    STEP : HEHEHE TERUKKAN STEPH...JGN RISAU I BUKAN KAKI DERA :p NYAMUK TU JAHAT KAN DEAR...

    TQ TO U ALL :)LUV U ALL

    ReplyDelete