Thursday, 10 September 2009

Foto Shoot Nea with her new baby cot :)


ni la peel ranea klu nak tido msti gonyoh2 mate die :) tu la petanda die nak tido :)










OK lah tq sbb sudi tgk blog nea :)
nnti bonda update lagi hehe...dah tembam dah anak bonda. pipi die geram sgt bonda selalu gigit pipi die best :P

MODEL TUK PRODUK BIZ BONDA :)




hehehe kelaka la bonda tgk anak bonda ngn baba die ni :) no bonda tangkap gamba tuk produk bonda dlm http://bondabranded.blogspot.com tq baba n nea jd model tak pasal2 bonda kena snap u all hehehe :)

BERBUKA PUASA @ VISTANA HOTEL



Tiap tahun we all adekan berbuka puase bersame cousin2 tersayang :) sebab kiteorg family tak besa so cousin mmg close la :) so tahun ni kat hotel vistana :)
mmg best n happening sebab tahun ni nea ade
ecakkkkkk :)
nea with auntie inash :)

sepanjang masa we all mamam, nea lansung tak buat hal baik je die duk diam kat stroller :) bagus la anak bonda ni syg die :)

tengok tu tengokkan org je :)

mama n papa ranea :) thanks mama for arranging this bbuka puase :)