Thursday, 10 September 2009

BERBUKA PUASA @ VISTANA HOTEL



Tiap tahun we all adekan berbuka puase bersame cousin2 tersayang :) sebab kiteorg family tak besa so cousin mmg close la :) so tahun ni kat hotel vistana :)
mmg best n happening sebab tahun ni nea ade
ecakkkkkk :)
nea with auntie inash :)

sepanjang masa we all mamam, nea lansung tak buat hal baik je die duk diam kat stroller :) bagus la anak bonda ni syg die :)

tengok tu tengokkan org je :)

mama n papa ranea :) thanks mama for arranging this bbuka puase :)


1 comment:

  1. bestnyaaaaa..ranea pi jejalan ngan bonda dia...

    nasib baik tak tunjuk makanan sedap2..kalo tak..mau leleh air liur..hahahha

    ReplyDelete