Tuesday, 1 September 2009

BERBUKA PUASA @ NAILIS



sampai2 je nea tido je :) bagus mcm tau2 je bonda nak bebuka :)

hah tgk tu nea megantuk lagi.....besyanye mulut

nea suke tgk lampu kat atas2 tu :) wah tok wan pun ade :)

baba ngn nea kejap je dah besa pun anak bonda :)


mate tu tgk je makanan. msti dah tak saba2 nak mamam kan :) tunggu yeh nea, bile nea dah 6month nnti bonda bg mamam tau:) dah tak lame dah...




tok wan nea
baba nea
ummuah sygnye anak bonda. nea lah satu2nye buah ati bonda :)

ni la sponsor we all berbuka kat situ sbb die dapat first gaji keje baru hehehe:) tq mak ngah
lain kali selalu2 la belaja lagi tau :)


OK la yeh. dah abis pun load gamba nnti load lagi :)
tq sbb free tgk blog nea :)

2 comments:

  1. geramnyer aunty tgk ranea...nanti leh jumpe...nanti kawan ngn ank aunty tau

    ReplyDelete
  2. akak....rafiq pon b4 jual buzz tu jln2 dlm rmh dlm buzz...hihihi...comelnya ranea!!!!!!!!pakai bju princess.muah

    ReplyDelete