Monday, 9 November 2009

Ripley's Believe It or Not @ GENTING & FISH MANHATTAN IKANO

Makan malam dengan kawan lama merangkap kwn baik baba ranea 'boy'. Dah lame giler tak jumpe boy n ida. Sampaikan anak yg pertama die pun dah besa n dah nak masuk anak yg kedua dah pun baru ni la jmpe kat ikano :) Thnks boy belanja we all makan...


Seisi mengoder...

ni la putera kesayangan boy n ida = yusuf

Bonda dengan puteri kesayangan die ummuah syg nea


1 family


baba n ranea :)
1 happy family

we at genting....
pegi genting ni saje2 je, just nak masuk Ripley's Believe It or Not hehehe :) best tau, sebab dulu mase 1st time pegi pun mase muda2 dahulu.sekarang ni saje nak bwk nea pulak.























Teman baba memanah :)

ya Allah nea kaki tu tutup la syg ... anak dara tak leh kangkang2. hihi
muka gengter nea hehe
tengok la si nea dlm bonda carry die boleh tido smpi terlentok2 sian die. ngntuk sgt la tu, sejuk agaknye sedap je la die tido hehehe...