Monday, 1 February 2010

WE IN RED :p

Gamba ni ms we hang out g jalan2 ke ikano, ikea, curve mn lagi je la port kegemaran bonda kan situ je la senang...dekat ngn rumah...



Mase ni nea 7month dah besa dah die...gelak pun dah semakin besa..melebau je mulut die tu hehehe...bonda syg anak bonda...ummuah 1000x

LOVE MY FAMILY EVA

Huh lamanye tak update blog nea ni, ni gamba we all 1 family....nea pun dah semakin besa :)