Sunday, 9 August 2009

Ranea yang suke mandi :)



Tengok la gelagat anak aku yg sgt suke mandi hi :) mandi lame2 pun tak pe :) suke tbtul die main air. Tapi tak leh la mandi lame2 kang sejuk seseme nnti. Ok la kwn2 jmpe lagi ngn aksi ranea yang akan dtg hehehe:)
tq for visit ranea's blog hehehe:)

Foto Shoot Ranea Pakai Tudung

Tgh tu makcik ranea hahaha:) mase ni aku bosan2 berdua ngn ranea dlm bilik baba die mengaji so ape lagi time to bully her la hehehe:) tapi malas nak ambil tudung ambil napkin je la buat mcm tudung hehehe:)



Hidung nye sgt kembang hahahaha:)

Birthday Invitation

Tengok bonda n ranea :) ms ni aku ade invitaion besday party kat rest. upin n ipin kat shah alam :)




Depan rest. tu

gamba bersama keluarga besday boy hihi:)

Tengok la ni la die Amel Irfan besday boy tido je tak glamour la baju Upin tu hehehe :)




mengade2 :)
tengok la kepala ranea botak tengah hehehe cukur bantal hehehehe :)



eh org kiss die nagis pulak hehehe :) ape la ranea ni

Tgk ranea blk minum susu tdo terus....





ni la for the first time ranea wearing kasut hehehehe:) cute