Wednesday, 17 February 2010

SUNWAY LAGOON TIME :)

Hai semua , kali ni bonda bwk nea ke sunway dengan kwn baik bonda ms school dulu :) Kalau nak tau ni la 1st time bonda ke sunway :P tak pernah pegi...anak bonda si ranea ni dah semakin gelap...asyik swim tgh panas :) ape pun tq syg sbb tak popoo dlm air :P bonda risau jugak kot2 nea ter ....

Ni la port kami :)

Best sunway bg band cun punye :) ye la berbaloi la dengan harga hahaha

sebelum ape2 bonda kena suap nea mkn dulu :) bia nea kenyang2 baru boleh mandi tau syg :)

tgk la die smue org mkn die nak sekarang ni tau :) nampak cips more pun nak, so ape la habis la momot anak bonda ni hehehe:)








Haha bonda die yg over :P

hehehe cube korg tgk si nea tu smpi tertido2. tgh swim pun boleh tido :) akhirnye bonda pun naikkan la nea ats float tu:) konon2 baru la nea rase mcm tido atas tilam air :) sgt pelik dlm air pun boleh tido :) mybe sedap kot kena ombak2 tu :)

ni la mr dino n baba :)

baba je yg main benda2 ni semua bonda tak dapek la.....dah gemuk la kang laju je keluar dari landasan hahaha



see anak bonda dah gelap sun burn habis :)

badak tu dah mcm bonda , bonda lagi besa kan segan segan





Rest time bonda suap kan nea bubur nasi dengan campuran ikan bilis, carrot n potato. nyum nyum sedapnye. comot.






baba dah mok2 jugak ke hehe


nea sayang baba ke syg bonda ? ape bonda yeh hihi ok tq syg :)
syamim, baby, bonda n nea :)

tak nak diam si nea ni tau :) susah nak pandang camera


wah seharian we all kat sunway tak puas lagi rasenye :) best mmg best cume holiday kan ramai sgt org nak mandi tukar baju pun aku org terakhir :( sedih kena tunggu...malam jugak we all balik..ape pun best. tq to dino coz joining us. Lain kali sesape nak pegi sunway jangan lupe ajak tau hehehe :)
ok lah tq sbb sudi look at nea's blog :) see u again

No comments:

Post a Comment