Tuesday, 2 February 2010

MR HUSBAND 26TH BIRTHDAY @ VICTORIA STATION :)

Semalam 2 February 2010 besday baba nea yang ke 26 tahun dah tua dah :) so bonda blanja la makan kat victoria station, siap ade kezutan besday song tuk baba (hope u like it syg) so jom kite layan gamba2 di tempat kejadian hihihi :)

Mak Shu nea pun ade :) tq mak shu for joining us celebrate abg long besday :)

Nea tgk kek tu mcm nak mamam je ....

Ni lah die budak yg tak tau duduk diam sekarang.... nak ke sane la kesini la...boleh kurus bonda tau nea klu nea selalu mcm ni hehehe :)

my fav sparkling dark grape and white grape ....



Diantara menu yang we all order...

Sengih2 anak bonda sorg ni....

Bonda ni makan je patut la gemuk....

Ok dah abis. Selamat hari Jadi baba..Semoga menjadi suami n baba yang baik untuk bonda n nea...semoga panjang umur murah rezeki..amin..................
Tq to mak shu yg bg present Tee Paul Smith
From bonda baba dapat something frm Quik Silver (hope u like it syg) tu je yang termampu :)

No comments:

Post a Comment