Sunday, 11 April 2010

CELEBRATION 1ST BIRTHDAY SARA :)

Ni lah gaya anak2 bonda , ummi and ibu :)

Nea (11 month) Ajeem (9 Month) Sara (12 mOnth) Masing2 Beza sebulan ....

Ni la mereka :) sempat jugak snap pic mereka bertiga.. nea kangkang yeh syg..ajeem pulak tgk ape lah tu..sara ermm mcm biase la die rilex je....tak senyum tak ape...hehehe



Cewahhh pandai sara n nea main bersame2 hehehe ....

Ya Allah serabutnye si nea bonda ni.....





Baba ♥ Nea so much


Bonda pun ♥ nea sgt2



Masing2 bz melayan anak2 hehehe ....


Ni para2 ibunda pun nak bergamba jugak :P Ape pun tq Kak ira sbb sudi invited el ke majlis ni :) Walaupun agak susah nak cari umah..at last smpi jugak huhuhu....Selamat Hari Jadi Qaisara 1 year. Happy dapat jumpe sara....♥ u

4 comments:

  1. hehehe.. aksi punggung tue comel jer!

    ReplyDelete
  2. hehehe mmg sgt cute pic itu wahai cik amie..bile ye nak jumpe qaira tu kan...boleh take pic same2 bnyk2 hehehe

    ReplyDelete
  3. hi nea...comel nya...selalu tengok pic kt blog bonda je....cute nya dia

    ReplyDelete
  4. mummyar : hi dear..alhamdulillah n tq tau puji nea...kembang sekejap hehe

    ReplyDelete