Monday, 12 April 2010

RANEA'S BIRTHDAY PARTY



Hi U all, before ni memang i nak buat 1st Ranea birthday party on 10 May ni, walaupun birthday nea sebenarnya pada 7 May. I terpaksa postpone tarikhnya ke 7 June 2010 di atas sebab2 yg sangat2 tak dapat di elakkan. Hopefully jugak nea dah pandai jalan on that date....( senang sikit ) Invitation akan di announce kemudian just to let u know the date is change. sape2 yang dah boleh bg RSVP cepat2 lagi bagus.. senang nak masuk dlm list :) hope dapat la dtg beramai2. Masa / tempat / tema juga akan di beritahu kemudian... TUNGGU...

Drop me comment plz..

5 comments:

  1. postpone sebulan tue...kalau dorang dh pandai jalan lagi best nih kan..hahaha..lagi comel!

    ReplyDelete
  2. hehe noted darling!..
    aunty dah balik dr Bali da tu..
    bleh pegi beday party nea!
    hehehe ;)

    ReplyDelete
  3. amie : haah amie, i dapat keje lain actually...that y i kena juga postpone klu tak mcm ne baru sgt masuk dah nak cutu..i buat on monday nite tu...hehehehe hope nea dah boleh jalan. best sikit..hehehe

    myra : wah bestnye ... jgn lupe tau romper bali nea.. nnti bonda bayar..hope zara pun ade on that day :)

    tq u all

    ReplyDelete