Sunday, 18 April 2010

NEA SUKA HATI TGK BNYK LAMPU @ i-CITY

Hehe jangan terperanjat...nea bukan dah pandai jalan tau..die tak pandai jalan lagi pun, just berdiri tu boleh la..Ni la first time bonda n baba bwk nea jalan2 w/o stroller. Susah nak jalan kat i-city ni sbb berbukit2 hehehe. lagi pun saje nak biase kan nea utk belajar berjalan.... jom kite tgk gamba2 yang tak seberape ni...

Umuah bonda syg nea...

wah2 mcm dah pandai berdiri betul je anak bonda ni kan...die mmg boleh berdiri tapi tak la lame sgt. die blm pandai balance kan kaki die lagi kot...

Nea sgt terpukau melihat lampu yg berwarna warni...jakun yeh syg...



Tengok la anak bonda dapat dilepas kan berjalan sambil bergandingan tangan ngn bonda n baba :) sgt suke..tergelak2 sakan sampaikan nak pijak semua benda yang ade kat bwh tu hehe...






tq to my SIL yang sudi menangkap gamba kami pada malam itu... :)




tengok la muke nea tu masam je marah kat bonda sebab tak bg die jalan kat bwh, ye la syg ku nea, mcm ne bonda nak bg nea jalan...kan syg belum pandai jalan lagi...so klu nak jalan kat bwh cepat2 jalan tau...

Merajuk nak turun....nak jalan sendiri..ish2 anak bonda ni..






Ok lah sekian dulu buat kali ni....hehehe jumpe lagi lain kali k...Tq yeh for visit nea's blog...Syg u all :P

7 comments:

  1. haaaaa. cantik.. we all pon plan nk g, nk gedok gedik amik gamba tp x pegi2 lagi. hehehehe ;p

    ReplyDelete
  2. myra : ye ke dear.. pegi la best jugak la g sane..zara msti suke...

    ReplyDelete
  3. fewwwiiiitttt.....xlama lg pandai jalan k nea

    ReplyDelete
  4. sara : hopefully sara...rafiq mcm ne dah pandai jalan tak sara :)

    ReplyDelete
  5. ala nk g gak la...canteeek nyer....kt shah alam ye...tp x tau camner nk g la....bonda ranea...tolong bgtau ek..heheh

    ReplyDelete
  6. hehehe ye ke.. erm u pegi kat shah alam then cari seksyen 7, ade tempat tu name I-CITY ikut je signboard tau...tu je yg i mampu bgtau hehe tak reti nak terangkan mcm ne lagi hahahaha :)
    try cari, dah pegi nnti update jgn lupe k......

    ReplyDelete
  7. hehhe...mekacih bonda ranea....wokey

    ReplyDelete