Thursday, 16 July 2009

Wedding K. Win, Cukur Jambul Fir, Jalan Umah Azizol n Umah Ipah

Tu lah gamba pengantin k.win + Man, Tahniah :)
Dalam perjalan ke P.D ranea tdo je, siap tangan begitu heheh cute sbb tu bonda tangkap gamba ni :) mcm org tua je die tido :) kepala teleng plak tu hehehe :)
Pas g kenduri anak buah akma, td aku pg ke Port Dickson plak :) ade wedding + cukur jambul Ammar Firash cousin punye anak buah la kirenye.
Tapi tak sempat pun tgk cukur jambul tu dah habis dah smue :)

Tengok si ranea ni elok je klu dokong die diam la yeh :)


Kat atas ni la Ammar Firash :) Kawan ranea la nanti :)





Lepas g wedding tu singgah la kejap umh kwn lama si azizol, tapi tak tangkap gamba die pun terlupe..ni je ade gamba jero azizol muhammad harraz :)


Pastu baba rajin plak berjalan singgah lagi umh member si ipah :) hehe tapi tak tgkap pulak umah die ngn die nye..nnti la lain kali tgkp k :) ok lah tu sahaje :)

No comments:

Post a Comment