Wednesday, 5 August 2009

Bumbo Chair Baru Ranea



Gamba ni di ambil ms aku baru lepas ambil stok, so dlm mase yg same aku belikan la anak dara aku ni bumbo chair ni senang sikit nak bia kan die duduk...hehehe so aku pun try la duduk kan die dlm chair tu wah bukan main suke dah mcm bos bonda tengok:)
bumbo ni tak jual lagi la smpi ranea dah tak nak pakai nnti bonda msk la dlm blog hehehe :)




Tengok mulut die bukan main muncung2 :) macam mulut sape tu yeh?




Gamba kat bwh ni swing plus fisher price, bonda nak jual kat blog saje trykan kat ranea :) tak pe kalau ranea suke nnti bonda boleh carikan lagi k syg :)

wah2 pandainye anak bonda tgk camera :)


Ok la smpi sini dulu k. bonda letih mgupload gamba2 si anea ni:)jmpe lagi da...............

No comments:

Post a Comment