Wednesday, 30 September 2009

FIRST TIME BERAYA BER3 WITH RANEA

Ni la gambar beraya tahun ni. Menang tak bnyk pun tangkap gambar. sikit je baba tangkap lagi ade bb ni lagi bz :P ape pun selamat hari raya maaf zahir batin buat pembaca setia blog ranea :)


Tahun ni seronok sebab beraya sakan :) Raye pertama beraya di umh bonda, pegi ziarah pusara opah ngn pak lang :( ranea pun berdoa sekali tau. Mesti opah ngn pak lang nampak ranea. Sedih la pulak ni tibe2. Raya ke2 pegi ipoh, taiping dan terus ke penang fuhhhh jauh tu nasib ranea tak banyak songeh. dlm kereta tdo je die bonda pun tido sekali nasib baba ade gula2 clorect boleh kunyah2 buat hilang megantuk hehehe. Sampai malam2 beraya la ke kedah la mane2 la slagi ade sedara kite pegi jalan :) Raya ke 3 tu ke kuala lipis pahang, jerantut. Raya ke4 ke Johor and Raya ke 5 back to KL fuh sangat letih :) puas aku beraya tahun ni. best2







Sebelum aku tamatkan cite nak bgtau progress pasal ranea tayang aku ni :) now die dah full version boleh meniarap , dah pandai isap jari kaki, dah pandah ikut bonda die mayanyi :) bile pasangkan video lagu2 tu mulut die pun tak berenti nak menyanyi same :) bijak anak bonde sekarang, banyak cakap. Mesti peramah anak bonda ni kan hehehehe..

Ok dah habis.............. jmpe di upload akan dtg. tq sbb sudi singgah blog ranea :)

1 comment:

  1. wow...sakan yer beraya bonda ranea ni..hehehhee

    aqil 3 bln lebih dah pandai niarap..skang ni tak leh tinggal dia kat atas katil sorang2...sbb dia dah berundur ke belakang...kang tak pasal2...jd superman...hahahahhaa...

    comey ranea berbaju gaun...takde bj kurung ke??? hehehhee...

    ReplyDelete