Monday, 26 April 2010

NEA TAK TAU DIAM KAT OFFICE BONDA




















Ni lah anak kesayangan hamba yg sgt active :) seharian duk opis bonda ini lah kerjanye... sangat penat bonda tau. opis pun dah mcm taska dengan suare die yang nyaring.adoiii anakku...sangat active kamu sekarang kan...sekejap je besar...semoga nea jadi anak yang baik dan solehah ye syg.

9 comments:

  1. wah..best nyer nea ikut bonda g opis ye...tengok tu ada je keje nk wat...hehhe

    ReplyDelete
  2. hehehe best apenye...naik pening i nak kena menjage die satu ari...letih..tak tau nak duk diam..mcm die pulak yg kena buat keje..hahaha :)

    ReplyDelete
  3. ha tau pun u. active sgt steph..tak larat hahaha :P

    ReplyDelete
  4. hahah.. mesti dia cukup seronok hari tu... kan? ;).

    the next IT engineer ker tuh???

    ReplyDelete
  5. Yang aktif, lasak & tak dok diam....baru betul kan nea...hehehehe....kasi bonda & baba dia penat skit..hahahha...bonda, sekarang nie mmg tgh time baby lasak....tapi kesian gak ibu tgk bonda tak dok diam jaga nea kat opis....kesian lak ibu kat bonda nea tau.....

    ReplyDelete
  6. ye la ibu..mmg bonda sgt penat. pengalaman pertama bwk nea tak opis..rasenye lepas ni dah tak bwk dah kot hehehe

    ReplyDelete
  7. hua..hua..nea nak jadi programer..nak audit opis...hehe cyaiyok nea...tu belum dpt kaki lagi tue..nanti tinggal bonda kat belakang...hehe

    ReplyDelete
  8. rima : tu la rima eda pun pelik hebat sgt smpi nak jd mcm2. gurl tapi activenye mcm boy..tu la blm pandai jalan lagi tu klu dah pandai jalan or berlari habis la...tak larat bonda nak kejar haha

    ReplyDelete