Monday, 27 July 2009

Foto Shoot Anak Bonda tombam :)

Lihat la air liur ranea yg meleleh huhu :)
sejak dua menjak ni kerap main air liur buat buih la ish ish abis la baju tu syg






Mase ni hari sabtu , aku keje baba die je la yg jage ranea mcm biase mama nenek si ranea ni ade marhaban la ape la ngn die punye group :) so bile aku balik keje tgk2 anak aku tgh duduk dlm swing ngn baba die :) siap tgkp2 gamba si ranea :)





sgt banyak air liurnye......................








Ha kat bwh ni pulak ms malam tu nak beli lauk kat NSK, dlm kete asyik nangis si budak tombam ni, tak nak diam :) so baba die je la sorg turun... so tak nak diam sgt aku letak kat seat driver diam la pulak die :) siap nak meniarap kat situ lagi hehe die skrg tgh belajar2 nak meniarap tapi blm full version la hehehe:)




tengok tu guling2 punye pasal smpi kua muntah hehehe :) busyuk masyam





Bagus diam je die..........

ha tengok tu smpi la baba die dah balik beli barang lansung tak nangis pelik betul la si ranea ni...

siap posing2 ngn baba lagi eleh mengade :P



siap nak bwk kete pun baba die dukung...bahaye la ... duduk ngn bonda smbung balik nangis ish nape tah :) hehehe bukan ke bonda lagi sedap tilam empuk hehehe:)





Dah abis dah ranea dah nangis tu stop dulu :) jumpe lagi nnti k...

4 comments:

  1. Tembamnyer die.....rindu kat ranea

    ReplyDelete
  2. adui...ranea anak bonda ni...nampak cerdik sungguh...syoknya baba dia RAJIN photoshoot ramea..untung sangat....

    ReplyDelete
  3. bestnyr ble dh ade anak ni kn? sampaikan pelok ciom aku kt ranea ye.. ;)

    ReplyDelete
  4. eiiiii tembam chomellllll.............

    ReplyDelete