Thursday, 16 July 2009

Pic masa pegi wedding my fren ipah

Ini lah die muke anak kesayangan bonda yang manje hihi :) mase ni ranea sharp 45 hari (merdeka dah abis pantang)

Tengok tu anak bonda kena dukung pengantin la kan :)

Sepanjang mase ranea tido je , nangis pun tuk susu je then tdo balik, tak peduli kompang ke yang kuat die still tdo :) bagus jugak nasib tak nangis hihi :)
tapi jangan tak tau, tetibe die berak daaaaa........hahaha busyuknye....


Ape la ranea ni org nak tgk pengantin die yakyak pulak :)

bonda yang sangat gemuk ....
auntie ana pun asyik berposing ngn ranea wlpn die tdo.... hihi tq auntie ana jgkan ranea ms bonda drive kete :)

No comments:

Post a Comment