Monday, 17 May 2010

B-GURL RANEA @ IKEA JALAN2 HIHI

Gambar ms weekend aritu, jln2 kat ikea, nea wear like a b-gurl kan heheh :)
Sowi syg, stroller nea tgh basuh. so nea terpaksa la naik stroller ikea :)


baba yg misali..syg baba




Nea's mmg suke mkn fries :) klu kat tempat mkn bonda n baba nak mkn ni la umpan nya. bg je fries sure die duk diam smpi la bonda n baba abis makan. Bagus la anak bonda ni hehe

Siannye pipi nea msh nmpk lebamnye...biru. sian nye die.

eleh mcm dah besya je anak bonda ni kan :)
tq to smue yg visit. syg korang smue...

8 comments:

  1. suka jenjalan kat ikea..window shopping je selalu..shopping nye kenkadang jer...suka rane jenjalan yer...

    ReplyDelete
  2. mummy ayu : erm tu la mmg best :) nea mmg suke berjalan:) beli keperluan rumah ..tq sbb drop komen ....

    ReplyDelete
  3. wah..tengok mika nea cam budak x bnyk kerenah kan?senang je nk bawak g mana2 ye...kalau ank2 ai...aduish...x smpat nk snap arr...asyik merayau2 je....hehhe

    ReplyDelete
  4. mummyar : erm alhamdulillah dr kecik nea tak la susah sgt nak jage. alhamdulillah but tak tau la bile die dah pandai jalan nnti hehehe :) ala tak pe mybe anak2 u xgressive :)bagus ape....

    ReplyDelete
  5. bestnyeeeeeeeeee nea jalan2 kt ikea.cantik nye baju dia.geram la mama......nak adik girl lah pulak

    ReplyDelete
  6. mama sarah : hehehe tu la best klu dapat jalan ngn mama :) hehe baju bby2 gurl mmg best geram nak mmbeli je keje :)mama nak buat baby gurl pulak yeh wah bestnye...suke la rafiq nnti ade adik gurl .....best2

    ReplyDelete
  7. good girl Ranea!sangat behave time berjalan2

    hehehe..bonda, kalo i bawak ompi, and terasa malas nk bawak stroller, i pon gune trolley jer..kalo kat Mall, i amik jer stroller derang..kih kih..free jer pon kan? cume nk letak deposit jer lah RM 50...

    ReplyDelete
  8. mama im : ye ke mama :) oh baru tau kena buh deposit rupenye hehe :)

    ReplyDelete