Wednesday, 12 May 2010

BAWA NEA JALAN2 SEMPENA BESDAY DIE ARITU :)

tengah ari itu kami ke kenduri kawin sepupu bonda :)

Then selepas itu sj bwk nea ke bangsar shop. center , bangsar

Singgah mamam kat La'bodega tuk celebrate besday nea la konon, but nea tetap kena suap mkn bubur yang mkn special tetap bonda n babanye hehehe tak patut sungguh....hahaha


Bonda siap bwk bekalan bubur tuk nea...hehehe but bonda tak pernah lagi msk sendiri bubur tuk nea ni tu lah rahsianye. ish ish ish...mane tak nye biasenye maid yang mskkan atau nenekda nea yg mskkan :) bonda tau bekalkan saje hehehe. siap la bonda klu dah pindah umh sendiri nnti kena la bonda mskkan sendiri hehehe...

Ice lemon tea pun nea nak....siap tunjuk2 jari die tu...

Wakakakaka nea dah pandai tengok menu ke syg. hehehe im waiting for ur order my darling ranea hahah:)

Wah tgk la tu kusyuknye tgk menu...



Aik lamenye tak habis2 lagi ke syg.....


yeah yeah makanan bonda dah smpi...sgt sedap........


Nape nangis tu syg.....



Gambar ini pd hari yg same but ni arround pukul 7pm++ @ Mid Valley pula hehehe..saje ajak baba jalan2...nea dah tdo bangun smpi lenjun2 diapers die smpi seluar pun basah, so bonda pun shopping la baju baru tuk nea, then terus pakai.hehehe nak buat mcm ne kan dah basah hahaha.

See nea nak drink neutrigen...



@ starbucks

Wah nea kiss bonda yeh syg nye anak bonda yg sorg ni :P


mamam puff ngn baba kesayangan die hehehe :)



setelah penat berjalan n menghabiskan duit hehehe baru lah kami tahu jalan untuk pulang hehehe. eh tak de lah jangan salah faham, it just bring nea jalan2 sempena besday die 7/5 aritu.
u all wait for the invitation nea's besday party okay :)
peace everybody see u again hihihi

3 comments:

  1. sibuk shopping n jalan2 smpi lupa nk change diaper ye...hehhe...xper arr...nea dpt baju baru...

    ReplyDelete
  2. mummyar : tu la pasal bonda die smpi terlupe seketika hahaha :)
    apepun tq yeh mummyar sbb visit blog nea hehe

    ReplyDelete
  3. hi dear...salam kenal..nice blog n
    cute ranea...

    ReplyDelete