Monday, 20 December 2010

Berjanggut Tak Hupdate !






Ya Allah, lamenyeeeeee tak update blog nea :) Fuh lame sgt2. Nea pun now dah besa hahaha :)
Ni la wajah ter"latest" nea mase we hangout kat sungei wang :)





3 comments:

  1. mmg lame hokeh!.. hehe bonda .. bonda mmg suka pakaikan nea mcm ballerina kan.. huhuhu banyak mommy perasan tau... nea cute! mwah mwah

    ReplyDelete
  2. last update nea buka hadiah besday..akhirnya dpt tgk muka terbaru ranea..hehe

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete